Hoe werkt VoordeelSparen?

Met ingang van 1 oktober 2017 stoppen wij met het spaarprogramma VoordeelSparen.nl De reden hiervoor is dat uit onderzoek is gebleken dat steeds meer abonnees geïnteresseerd zijn in de directe abonneevoordelen en steeds minder in VoordeelSparen.

Sparen

Heb jij een abonnement op een van de deelnemende tijdschriften* van Sanoma? Dan spaarde je (als je abonnement is gekoppeld) tot 1 augustus met iedere uitgegeven editie automatisch VoordeelPunten.

Het is vanaf 1 augustus niet meer mogelijk om je aan te melden voor het programma en je abonnement te koppelen.

* Deelnemende bladen: Ariadne at Home, AutoWeek, Donald Duck, Donald Duck Extra, Donald Duck Junior, Eigen Huis & Interieur, Fashionchick Girls, Flair, Katrien, Kek Mama, Libelle, Margriet, Story, Tina, VIVA, vtwonen, Zo Zit Dat.

VoordeelPunten uitgeven in de VoordeelShop

Zaterdag 30 september 2017 is de laatste dag dat je jouw gespaarde punten kunt inleveren tegen leuke kortingen op producten. Vanaf 1 oktober 2017 bestaat de website van VoordeelSparen.nl niet meer en is het niet meer mogelijk om jouw punten in te leveren tegen kortingen.

Bij de producten in de VoordeelShop staat vermeld hoeveel VoordeelPunten je nodig hebt om de korting te ontvangen. Na aankoop van een product worden je bestede VoordeelPunten automatisch van je saldo afgeschreven.

Op VoordeelSparen.nl/stoppen vind je meer informatie over het stoppen en het inwisselen van jouw punt.

Terug naar boven